O nama

Poduzeće RETON d.o.o. Mostar počelo je sa radom sredinom 2002. godine kada je i registrirano u Županijskom sudu u Mostaru. Tvrtka je registrirana sa namjerom proizvodnje recikliranih - zamjenskih tonera, održavanja i servisiranja aparata koji koriste te iste tonere (laserski printeri), a koji su svoju primjenu našli u svakodnevnom uredskom poslovanju.

Uspostavljena je uspješna suradnja s više od 500 firmi u Bosni i Hercegovini.

U prethodnom periodu Reton je uspio sa početnog lokalnog  tržišta proširiti plasman svojih proizvoda i roba  na tržište cijele BiH, a djelomično i Hrvatske. Strategija poduzeća je dalje jačanje vlastitih pozicija kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, te širenje na zemlje u susjedstvu.

RETON je jedan od rijetkih proizvođača iz Bosne i Hercegovine čiji se proizvodi   nalaze u renomiranim poduzećima  u zemlji i  inozemstvu.
Poduzeće raspolaže modernim strojevima za proizvodnju zamjenskih tonera koji se koriste
i u zemljama EU,  te vlastitim voznim parkom za distribuciju proizvoda.

Krajem 2010. godine  poduzeće svoje poslovanje premješta u nove prostore na lokalitetu Slobodne zone Hercegovina na adresu Rodoč bb, u Mostaru. Na nevedenom lokalitetu raspolaže površinom od oko 1200 m2 proizvodnog, skladišnog, servisnog i uredskog prostora,  što je omogućilo povećanje obujma proizvodnje i prodaje proizvoda i usluga, te zapošljavanje većeg broja djelatnika i proširenje asortimana ponude tonera.

Poduzeće trenutno ima 20 stalno zaposlenih djelatnika.

U cilju poboljšanja pozicije na tržištu poduzeće se oslanja na kvalitetne i provjerene dobavljače robe i repromaterijala, sa kojima ima stalne ugovore o suradnji.